ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLOGS

η7θη7ηιξιξι8ξ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

samossports 1204-2015

Χριστουγεννιάτικος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας 2014

Χριστουγεννιάτικος  φιλανθρωπικός  ποδοσφαιρικός αγώνας 2014
Σήμερα  Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014  πραγματοποιήθηκε  στο στάδιο Σάμου  Χριστουγεννιάτικος  ποδοσφαιρικός αγώνας  Αγάπης   μεταξύ των ομάδων φίλων  Μανώλη Τζερέτα  και Σταμάτη Κουλούρη.  Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα φίλων του Σταμάτη Κουλούρη με 3-2 με γκολ που πέτυχαν  ένα ο Αναστασίου και δυο ο Μιχαλόπουλος   για την ομάδα του Σταμάτη Κουλούρη  και για την ομάδα του Μανώλη Τζερέτα ο Βαρδίκος και ο Γιαννούλης Π.  
Στον αγώνα έπαιξαν:  
Oμάδα φίλων Μανώλη Τζερέτα:  Καλατζής, Λύκος, Τζιώτης, Γιαννούλης Ν. , Γεροντής, Καλλιπολίτης, Θύμιος,  Βούρος, Πετράκης, Κοκκινάκης,  Φτενογιάννης, Λιόγκας, Αρχοντούλης,  Βαρδίκος,  Κατσιάνης Α.. Mούχα , Καρύδης Γιαννούλης Π.  
Oμάδα φίλων Σταμάτη Κουλούρη: Θηριανός, Σκαπέτης,   Λυγνός,  Σεβαστάκης, Κουλούρης , Γρυπαίος, Σαράντου, Κάρσας,  Αναστασίου, Μουρίκης, Σιαφίλιος, Ζαχαριόγλου, Σκεύης , Γκουβέλης, Μιχαλόπουλος,  Χατζηπαναγιώτης, Γρηγορίου, Χατζηπαύλου, Ηλιάδης, Μούτσος.
Τα έσοδα που  συγκεντρώθηκαν  θα διατεθούν για  φιλανθρωπικούς σκοπούς

Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας- Α.Ε Καρλόβασι 2-1

Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας- Α.Ε Καρλόβασι 2-1
Νίκη  με  ανατροπή  στο τοπικό ντέρμπι για τον Πυθαγόρα
Σ΄ενα επεισοδιακό παιχνίδι  ο Πυθαγόρας έκανε την μεγάλη ανατροπή στο τοπικό ντέρμπυ και κέρδισε την ομάδα του Καρλοβάσου παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 18' από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γ Κατσιάνη . Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι  μπήκαν πιο δυνατά έκαναν φάσεις για γκολ και στο 18' ο Γ. Κατσιάνης  με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε  το 0-1 στην συνέχεια η ομάδα του Πυθαγόρα βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει  σε  1-1 στο 27΄με τον Ευαγγέλου να σουτάρει από κοντά ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κάρσα . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Πυθαγόρα μπήκε δυνατά έκανε πολλές φάσεις  για γκολ. Στο 58' ο Κατσίκας χάνει μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1 αλλά η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Καλατζή και άουτ. Στο 68' κόρνερ Βελάνη κεφαλιά του Ευαγγέλου και 2-1 για την ομάδα του Πυθαγόρα που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Πολύ ένταση μετά το 2-1 και από τις δύο ομάδες και έτσι δημιουργήθηκαν επεισόδια.  Στο 75' σε μία φάση περίεργη και μετά από λογομαχίες των παικτών και των δύο ομάδων ο διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα στον Γ. Κατσιάνη . και κόκκινη κάρτα στον Μακρή, στο σημείο εκείνο το παιγνίδι διεκόπει  λογω των επεισοδίων για πέντε λεπτά,  αλλά και στο 83' υπήρξε πάλι ένταση στο παιγνίδι και διακοπή του ο αγώνα  για περίπου δέκα λεπτά με τον παίκτη του Καρλοβάσου Δριτσάκη να λογομαχεί με φίλαθλο και τελικά ο διαιτητής του αγώνα τον απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα. ( Κυριάκος Αγγελέτος- Αθλητικός Δημοσιογράφος )
 
Α.Ψ.Ε.Σ Πυθαγόρας:   Σκουδριάνος,  Κωτάκης,  Σαράντου, Σαπουνάς, Ιωαννίδης, Βελάνης, Πατακιούτης, Ευαγγέλου, Κατσίκας, Κάρσας, Μαστρογιάννης.
Α.Ε Καρλόβασι: Καλατζής, Ταμβακολογος, Χατζημανώλης, Μανιτσούδης, Δριτσάκης, Κατσιάνης, Αθανασίου, Κατσιάνης Ι.,  Βρέγκνα ,  Στασινής, Τζιομπάϊ.
 

Μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Ζωντός νέος προπονητής της Αναγέννησης Σάμου

Μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Ζωντός νέος προπονητής  της Αναγέννησης  Σάμου
3-1-2015
Ένας παλιός γνώριμος από τη θητεία του στον Πολυκράτη θα είναι ο νέος προπονητής της  Αναγέννησης  μιλάμε για τον Παναγιώτη Ζωντό ο οποίος σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και αναμένεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο να έρθει στη Σάμο.

Ποδόσφαιρο Α΄ Κατηγορία 4η Αγωνιστική. Αποτελέσματα βαθμολογία

Ποδόσφαιρο  Α΄ Κατηγορία  4η Αγωνιστική. Αποτελέσματα βαθμολογία
Αποτελέσματα
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας  - Α,Ε Καρλόβασι  2- 1                          
Α.Ε.Βαθ. Πανσαμιακού - ΑΟ Πολυκράτης  0- 1                           
ΑΟ Σάμου  Ρεπό
Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγ.
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ.
1
ΑΟ Πολυκράτης
3
3
0
0
5
2
9
2
ΑΨΕΣ Πυθαγόρας
3
2
1
0
5
2
7
3
Α.Ε. Καρλόβασι
3
1
0
2
4
4
3
4
Α.Ε.Βαθ. Πανσαμιακού
4
1
0
3
4
7
3
5
Α.Ο. Σάμου
3
0
1
2
2
5
1
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου