ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BLOGS

η7θη7ηιξιξι8ξ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

samossports 2014-2015 a

Α.Ε.Βαθ. Πανσαμιακού - ΑΟ Πολυκράτης 0- 1

Α.Ε.Βαθ. Πανσαμιακού - ΑΟ Πολυκράτης  0- 1
21-12-2014
Μέτριο παιγνίδι  λίγες  φάσεις στις δυο εστίες ο Πολυκράτης κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και να κάνει το τρία στα τρία και να φιγουράρει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας  χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 67΄ο Θύμιος με σουτ.
ΑΕ Βαθ. Πανσ/κού(Κουλούρης): Θηριανός,  Λυγνός, Κρόκος, Θεοδωρίδης,   Σεβαστάκης, Σιαφίλιος, Αξιώτη,  Γρυπαίος, Αναστασίου, Μούτσος , Δρακόπουλος.
 
 ΑΟ Πολυκράτης (Αρχοντούλης) :Λύκος, Γκουβέλης, Βαρδίκος ,Φτενογιάννης, Αναστασιάδης, Κακάνης,  Θύμιος, Κυπραίος, Γιαννούλης, Λιόγκας, Κυριαζής.

Ποδόσφαιρο ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΣ Λαίλαπας 1-0

Ποδόσφαιρο ΑΣΣ Αναγέννηση – ΑΣ Λαίλαπας 1-0
20-12-2014
Β΄ Κατηγορία  4η Αγωνιστική   
Δύσκολη νίκη πέτυχε  η Αναγέννηση  επί του Λαίλαπα με 1-0  με γκολ που πέτυχε ο Σκούρας στο 90΄  με πλασέ μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων,  ενώ στο 86΄ ο Λουλουργάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-1 όταν  βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο αριστερό δοκάρι της Αναγέννησης αλλά  η κεφαλιά του σε κενή εστία έφυγε άουτ. Ο Λαίλαπας  από το 28΄έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Μούγκουλη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Πάντως πρωταγωνιστές του αγώνα  ήταν οι τερματοφύλακες  των δυο ομάδων που έκαναν μεγάλες αποκρούσεις.
ΑΣΣ Αναγέννηση: Ζαχαριόγλου, Αλιμέμα(Ρακοβίτης ), Καραχριστοδούλου, Τάτσης Παπαθεοδώρου, Πανταζόπουλος, Λεληντζής(Σκαπέτης)(Ντομπάρης λτ), Κανιάς, Ζήσης, Δήμου, Σκούρας.
ΑΣ Λαίλαπας: Χρήστου(Ζουρνατζής λ.τ.),  Κουνούπης , Σαρρηγεωργίου, Μούγκουλης, Λουλουργάς, Χρυσής, Βασιλειάδης, Λιόγκας, Λούτσος (Τριανταφύλλου) , Λούτσος Κ., Φάλαρης(΄Αννης). 
Πίσω

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου